Sortiment

På den här sidan hittar ni vårat nuvarande utbud. Utbudet varierar lite beroende på vad som fiskas just nu! Vi försöker att alltid ha hemma sådant som alltid går hem i husen som lax och torsk. Men ibland testar vi lite nya fiskar och skaldjur som kan inspirera att testa nya maträtter. Vi håller också alltid ett öra öppet för vad våra kunder vill ha, så om det är något du tycker saknas i vårat sortiment – skriv till oss! Ni hittar ett kontaktformulär på kontaktsidan där vi gärna tar emot förslag på nyheter i fiskbilen.

Vår fisk


Torskrygg

Torskrygg

Flaggskeppet i vår meny. Norsk torskrygg som styckas och filéas sprattlande färsk direkt på båt. Är utmärkt som festfisk, eller som en lyxigare vardagsmåltid. Kommer styckfryst i smidiga portionsbitar.

319 kr/kg

Lax

Lax

Lax från Norge. I styckfrysta portionsbitar. Innehåller omega 3 och 6. Mångsidig och passar alla tillfällen. Stek, koka eller ugnsbaka. Nu när sommaren närmar sig är detta en given bit på grillen! Levereras med skinn.

390 kr/kg

Rödspätta

Rödspätta

Enkel vardagsfisk som inte kräver några stora kunskaper i köket. Kommer styckfrysta i stora fina filéer från Nordostatlanten. Utmärkt panerad!

248 kr/kg

Fjällröding

Mild och fet fisk som piffar till middagen. Från Island. Kommer i stora filéer med skinnsida. Passar lika bra på grillen i sommar, som i stekpannan.

419 kr/kg

Rödtunga

Rödtungan kommer från Nordostatlanten, dess fina köttstruktur och milda smak gör att den passar lika bra till hemmagjorda rullader som gratäng. Kommer som styckfrysta filéer.

395 kr/kg

Piggvar

Piggvar

Piggvar fiskad i Nordatlanten, fantastisk köttstruktur. Mild och fyllig smak. Lämpar sig till festmåltid.

550 kr/kg

Tonfisk stekar

Tonfisk

Ett roligt alternativ till vardagsfiskarna. Fast köttstruktur som ger den en biffliknande framtoning. Mild fisksmak. Perfekt på grillen.

370 kr/kg

Hälleflundra

Hälleflundra

Hälleflundran från Nordatlanten är ett lyxigt alternativ till vardagsfiskarna. Delikatessfisk med fast, vitt kött.

499 kr/kg

Sjötunga

Sjötunga

Plattfiskarnas Rolls-Royce, med överlägsen köttstruktur glänser den i varje maträtt. Smörstek eller i en klassisk Walewska.

650 kr/kg

Skaldjur


Räkor

Räkor

Grönlandsräkor fiskade på 400-600 meters djup. Kokta direkt på båten. 100% fria från E-ämnen!

390 kr/kg

Pilgrimsmusslor

Pilgrimsmussla

Nordamerikanska pilgrimsmusslor. Populära som lyxig förrätt. Marinera, grilla eller bara steka som de är!

550 kr/kg

Kalix Löjrom

Löjrom

Erkänd som världens bästa löjrom. Ger en lyxig inramning till såser. Enda alternativet till en klassisk Toast Skagen.

Prisuppgift saknas

Hummer

Hummer

Kokt Nordamerikasnk hummer passar utmärkt i soppor, eller varför inte bara äta direkt med pressad lime.

386 kr/st